Eğitmenler

Prof. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ANKARA

Prof. Dr. Fügen ÖZKAYA
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ANKARA

Doç. Dr. Tuğba AKTAR KÜÇÜKASLAN
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü/Alanya

Doç. Dr. Gülşen BAYAT
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR

Doç. Dr. Menekşe BULUT
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR

Doç. Dr. Hasan ŞİMŞEK
Aksaray Üniversitesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Fizyoloji Ana Bilim Dalı/Aksaray

Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ
Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi/UŞAK

Dr. Öğr. Üyesi Nilgün DEMİREL İLİ
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR

Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU
Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Düzce

Dr. Öğr. Üyesi İshak PAÇAL
Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı, IĞDIR

Dr. Öğr. Üyesi Ebru TURAN
Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilimdalı/Aksaray


Öğr. Gör. Aysucan AYDIN
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Ağrı

Öğr. Gör. Fatma Nur TUNAY
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR