Eğitmenlerimiz
Prof. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ANKARA
Prof. Dr. Fügen ÖZKAYA
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ANKARA
Doç. Dr. Tuğba AKTAR KÜÇÜKASLAN
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü/Alanya
Doç. Dr. Gülşen BAYAT
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR
Doç. Dr. Menekşe BULUT
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR
Doç. Dr. Hasan ŞİMŞEK
Aksaray Üniversitesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Fizyoloji Ana Bilim Dalı/Aksaray
Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ
Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi/UŞAK
Dr. Öğr. Üyesi Nilgün DEMİREL İLİ
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR
Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU
Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Düzce
Dr. Öğr. Üyesi İshak PAÇAL
Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı, IĞDIR
Dr. Öğr. Üyesi Ebru TURAN
Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilimdalı/Aksaray
Öğr. Gör. Aysucan AYDIN
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Ağrı
Öğr. Gör. Fatma Nur TUNAY
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR
Öğr. Gör. Zeynep Nur KARAKUŞ (yardımcı personel)
Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı/UŞAK
Arş. Gör. Ayşe Nur ELMASKAYA (yardımcı personel)
Arş. Gör. Emel UÇARER (yardımcı personel)
Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü/IĞDIR