Düzenleme Kurulu
Doç. Dr. Menekşe BULUT
Düzenleme Kurulu Başkanı
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR
Prof. Dr. Kenan Sinan DAYISOYLU
Kurucu Dekan/Mardin Artuklu Üniversitesi Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi/Mardin
Prof. Dr. Elvan OCAK
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Süt Teknolojisi Anabilim Dalı/VAN
Prof. Dr. Dureyt VEZİROĞLU
Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü/IĞDIR
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÇAVUŞ
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi Programı/ Kayseri
Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ
Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı/UŞAK
Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU
Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Düzce
Dr. Öğr. Üyesi Melek ZOR
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Ağrı
Arş. Gör. Okan OĞUZ
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Ağrı