Etkinlik Programı
Saat/Gün |
7 Nisan 2025 |
8 Nisan 2025 |
9 Nisan 2025 |
10 Nisan 2025 |
8.00-8.45 Ders Saati 1 |
AÇILIŞ Doç. Dr. Menekşe BULUT |
|
|
|
9.00-9.45 Ders Saati 1 |
GASTRONOMİ, MOLEKÜLER GASTRONOMİ, NÖROGASTRONOMİ ve NÖROBİLİM GENEL BİLGİLENDİRME Doç. Dr. Gülşen BAYAT |
GIDA GÜVENLİĞİ Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ |
NÖROGASTRONOMİ ve AĞIZ SAĞLIĞI Dt. Cengizcan TUNAY |
NÖROGASTRONOMİ ve NÖROBİLİM Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Arzu Eroğlu |
10.00-10.45 Ders Saati 1 |
NÖROGASTRONOMİ ve NÖROBİLİM Doç. Dr. Gülşen BAYAT |
GIDA GÜVENLİĞİ Dr.Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ |
NÖROGASTRONOMİ ve AĞIZ SAĞLIĞI Dt. Cengizcan TUNAY |
NÖROGASTRONOMİ ve NÖROBİLİM Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Arzu Eroğlu |
11.00-11.45 Ders Saati 1 |
GASTRONOMİ ve ARGE ÇALIŞMALARINDA NÖROGASTRONOMİNİN KULLANIM ALANLARI Prof. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN |
GIDALARIN DUYUSAL ALGISI Doç.Dr. Tuğba AKTAR KÜÇÜKASLAN |
NÖROGASTRONOMİ DUYUSAL ALGILAMA ve SİNİR SİSTEMİ İLİŞKİSİ Doç. Dr. Hasan ŞİMŞEK |
NÖROGASTRONOMİDE NÖROPAZARLAMANIN ÖNEMİ Dr. Öğr. Üyesi Nilgün DEMİREL İLİ |
12.00-12.45 Ders Saati 1 |
GASTRONOMİ VE ARGE ÇALIŞMALARINDA NÖROGASTRONOMİNİN KULLANIM ALANLARI Prof. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN |
GIDALARIN DUYUSAL ALGISI Doç.Dr. Tuğba AKTAR KÜÇÜKASLAN |
NÖROGASTRONOMİ DUYUSAL ALGILAMA ve SİNİR SİSTEMİ İLİŞKİSİ Doç. Dr. Hasan ŞİMŞEK |
NÖROGASTRONOMİDE NÖROPAZARLAMANIN ÖNEMİ Dr. Öğr. Üyesi Nilgün DEMİREL İLİ |
ÖĞLE ARASI |
||||
14.00-14.45 Ders Saati 1
|
NÖROGASTRONOMİDE GIDA BİLİMİ ve TEKNOLOJİSİNİN ÖNEMİ Doç.Dr. Menekşe BULUT |
GASTRONOMİ, NÖROGASTRONOMİ, GIDA ve BESLENME Öğr. Gör. Fatma Nur TUNAY |
BİREYLERİN YEME TUTUMUNU ve LEZZET ALGISINI ETKİLEYEN PSİKOLOJİK FAKTÖRLER Dr. Öğr. Üyesi Ebru TURAN |
MÜZİK ve GASTRONOMİ İLİŞKİSİ Öğr. Gör. Aysucan AYDIN |
15.00-15.45 Ders Saati 1 |
NÖROGASTRONOMİDE GIDA BİLİMİ veTEKNOLOJİSİNİN ÖNEMİ Doç.Dr. Menekşe BULUT |
GASTRONOMİ, NÖROGASTRONOMİ, GIDA ve BESLENME Öğr. Gör. Fatma Nur TUNAY |
BİREYLERİN YEME TUTUMUNU ve LEZZET ALGISINI ETKİLEYEN PSİKOLOJİK FAKTÖRLER Dr. Öğr. Üyesi Ebru TURAN |
MÜZİK ve GASTRONOMİ İLİŞKİSİ Öğr. Gör. Aysucan AYDIN |
16.00-16.45 Ders Saati 1 |
GIDA KATKI MADDELERİNİN GASTRONOMİK DENEYİM ÜZERİNE ETKİLERİ Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU |
ELEKTROENSEFALOGRAFİ (EEG) ve GASTRONOMİ UYGULAMALARI Prof. Dr. Fügen ÖZKAYA |
NÖROGASTRONOMİ'DE YAPAY ZEKANIN ROLÜ Dr. Öğr. Üyesi İshak PAÇAL |
KAPANIŞ TOPLANTISI Doç. Dr. Menekşe BULUT |
17.00-17.45 Ders Saati 1 |
GIDA KATKI MADDELERİNİN GASTRONOMİK DENEYİM ÜZERİNE ETKİLERİ Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU |
ELEKTROENSEFALOGRAFİ (EEG) ve GASTRONOMİ UYGULAMALARI Prof. Dr. Fügen ÖZKAYA |
NÖROGASTRONOMİ'DE YAPAY ZEKANIN ROLÜ Dr. Öğr. Üyesi İshak PAÇAL |
|