Etkinlik Programı

Saat/Gün

7 Nisan 2025

8 Nisan 2025

9 Nisan 2025

10 Nisan 2025

8.00-8.45

Ders Saati 1

AÇILIŞ

Doç. Dr. Menekşe BULUT

 

 


9.00-9.45

Ders Saati 1

GASTRONOMİ, MOLEKÜLER GASTRONOMİ, NÖROGASTRONOMİ ve NÖROBİLİM GENEL BİLGİLENDİRME

Doç. Dr. Gülşen BAYAT

GIDA GÜVENLİĞİ

Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ

NÖROGASTRONOMİ ve  AĞIZ SAĞLIĞI

Dt. Cengizcan TUNAY  

NÖROGASTRONOMİ ve NÖROBİLİM

Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Arzu Eroğlu

10.00-10.45

Ders Saati 1

NÖROGASTRONOMİ ve NÖROBİLİM

Doç. Dr. Gülşen BAYAT

GIDA GÜVENLİĞİ

Dr.Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ

NÖROGASTRONOMİ ve  AĞIZ SAĞLIĞI

Dt. Cengizcan TUNAY  

NÖROGASTRONOMİ ve NÖROBİLİM

Çocuk Nöroloji Uzmanı Dr. Arzu Eroğlu

11.00-11.45

Ders Saati 1

GASTRONOMİ ve ARGE ÇALIŞMALARINDA NÖROGASTRONOMİNİN KULLANIM ALANLARI

Prof. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN

GIDALARIN DUYUSAL ALGISI

Doç.Dr. Tuğba AKTAR KÜÇÜKASLAN

NÖROGASTRONOMİ DUYUSAL ALGILAMA ve SİNİR SİSTEMİ İLİŞKİSİ

Doç. Dr. Hasan ŞİMŞEK   

NÖROGASTRONOMİDE NÖROPAZARLAMANIN ÖNEMİ

Dr. Öğr. Üyesi Nilgün DEMİREL İLİ

12.00-12.45

Ders Saati 1

GASTRONOMİ VE ARGE ÇALIŞMALARINDA NÖROGASTRONOMİNİN KULLANIM ALANLARI

Prof. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN

GIDALARIN DUYUSAL ALGISI

Doç.Dr. Tuğba AKTAR KÜÇÜKASLAN

NÖROGASTRONOMİ DUYUSAL ALGILAMA ve SİNİR SİSTEMİ İLİŞKİSİ

Doç. Dr. Hasan ŞİMŞEK   

NÖROGASTRONOMİDE NÖROPAZARLAMANIN ÖNEMİ

Dr. Öğr. Üyesi Nilgün DEMİREL İLİ

ÖĞLE ARASI

14.00-14.45

Ders Saati 1

 

NÖROGASTRONOMİDE GIDA BİLİMİ ve TEKNOLOJİSİNİN ÖNEMİ

Doç.Dr. Menekşe BULUT

GASTRONOMİ, NÖROGASTRONOMİ, GIDA ve BESLENME

Öğr. Gör. Fatma Nur TUNAY  

BİREYLERİN YEME TUTUMUNU ve LEZZET ALGISINI ETKİLEYEN PSİKOLOJİK FAKTÖRLER

Dr. Öğr. Üyesi Ebru TURAN 

MÜZİK ve GASTRONOMİ İLİŞKİSİ

Öğr. Gör. Aysucan AYDIN

15.00-15.45

Ders Saati 1

NÖROGASTRONOMİDE GIDA BİLİMİ veTEKNOLOJİSİNİN ÖNEMİ

Doç.Dr. Menekşe BULUT

GASTRONOMİ, NÖROGASTRONOMİ, GIDA ve BESLENME

Öğr. Gör. Fatma Nur TUNAY  

BİREYLERİN YEME TUTUMUNU ve LEZZET ALGISINI ETKİLEYEN PSİKOLOJİK FAKTÖRLER

Dr. Öğr. Üyesi Ebru TURAN  

MÜZİK ve GASTRONOMİ İLİŞKİSİ

Öğr. Gör. Aysucan AYDIN

16.00-16.45

Ders Saati 1

GIDA KATKI MADDELERİNİN GASTRONOMİK DENEYİM ÜZERİNE ETKİLERİ

Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU 

ELEKTROENSEFALOGRAFİ (EEG) ve GASTRONOMİ UYGULAMALARI

Prof. Dr. Fügen ÖZKAYA

NÖROGASTRONOMİ'DE YAPAY ZEKANIN ROLÜ

Dr. Öğr. Üyesi İshak PAÇAL

KAPANIŞ TOPLANTISI

Doç. Dr. Menekşe BULUT

17.00-17.45

Ders Saati 1

GIDA KATKI MADDELERİNİN GASTRONOMİK DENEYİM ÜZERİNE ETKİLERİ

Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU 

ELEKTROENSEFALOGRAFİ (EEG) ve GASTRONOMİ UYGULAMALARI

Prof. Dr. Fügen ÖZKAYA

NÖROGASTRONOMİ'DE YAPAY ZEKANIN ROLÜ

Dr. Öğr. Üyesi İshak PAÇAL