Düzenleme Kurulu

Doç. Dr. Menekşe BULUT

Düzenleme Kurulu Başkanı

Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR


Prof. Dr. Kenan Sinan DAYISOYLU

Kurucu Dekan/Mardin Artuklu Üniversitesi Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi/Mardin

Prof. Dr. Elvan OCAK

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Süt Teknolojisi Anabilim Dalı/VAN


Prof. Dr. Dureyt VEZİROĞLU

Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü/IĞDIR

Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÇAVUŞ

Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi Programı/ Kayseri

Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ

Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı/UŞAK

Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU

Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Düzce


Dr. Öğr. Üyesi Melek ZOR

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Ağrı

Arş. Gör. Okan OĞUZ

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Ağrı