Eğitmenlerimiz


Prof. Dr. Aybuke CEYHUN SEZGİN

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ANKARA


Prof. Dr. Fügen ÖZKAYA

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ANKARA


Doç. Dr. Tuğba AKTAR KÜÇÜKASLAN 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü/Alanya


Doç. Dr. Gülşen BAYAT 

Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR


Doç. Dr. Menekşe BULUT 

Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR


Doç. Dr. Hasan ŞİMŞEK 

Aksaray Üniversitesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Fizyoloji Ana Bilim Dalı/Aksaray


Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ

Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi/UŞAK

Dr. Öğr. Üyesi Nilgün DEMİREL İLİ

Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR

Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU 

Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Düzce


Dr. Öğr. Üyesi İshak PAÇAL 

Iğdır Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı, IĞDIR


Dr. Öğr. Üyesi Ebru TURAN

Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilimdalı/Aksaray


Uzm. Dr. Arzu Eroğlu

Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Çocuk Nöroloji Kliniği/Çocuk Nöroloji Uzmanı


Öğr. Gör. Aysucan AYDIN

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Ağrı

Öğr. Gör. Fatma Nur TUNAY

Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR



Öğr. Gör. Zeynep Nur KARAKUŞ (yardımcı personel)

​Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı/UŞAK


Arş. Gör. Ayşe Nur ELMASKAYA (yardımcı personel)

Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR


Arş. Gör. Emel UÇARER  (yardımcı personel)

Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü/IĞDIR