Düzenleme Kurulu

Doç. Dr. Menekşe BULUT (Düzenleme Kurulu Başkanı)


Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü /IĞDIR

Görev, yetki ve sorumlulukları:

o Etkinliğin teklif edilmesi,

o Etkinliğin koordine edilmesi,

o Katılımcı seçimi

o Etkinlik programını uygulama süreçlerinin belirlenmesi

o Bütçe konularının takibi,

o Yerel Düzenleme Kurulunun koordinasyonu,

o Etkinliğin sonuçlandırılması ve raporlanması.


Prof. Dr. Kenan Sinan Dayısoylu


Kurucu Dekan/Mardin Artuklu Üniversitesi Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi


Görev, yetki ve sorumlulukları:

o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.


Prof Dr. Dureyt VEZİROĞLU 


Iğdır Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü/Iğdır

Görev, yetki ve sorumlulukları:

o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.


Prof.Dr. Elvan OCAK


Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Süt Teknolojisi Anabilim Dalı/VAN 



Dr. Öğretim Üyesi Yasemin ÇELEBİ 


Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi /

Görev, yetki ve sorumlulukları:

o Yerel Düzenleme Kurulunun koordinasyonu

o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.



Dr. Öğretim Üyesi Melek ZOR 


Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ Ağrı

o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi



Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU


Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Düzce 


Görev, yetki ve sorumlulukları: 

o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.

o Etkinlik programını uygulama süreçlerinin belirlenmesi

o Yerel Düzenleme Kurulunun koordinasyonu

o Etkinliğin koordine edilmesi, 


Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÇAVUŞ


Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi Programı/ Kayseri

Görev, yetki ve sorumlulukları: 

o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.


Arş. Gör. Okan Oğuz


Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ Ağrı

Bilim Kurulu


Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma


Iğdır Üniversitesi Rektörü


Prof. Dr. Kenan Sinan Dayısoylu


Kurucu Dekan/Mardin Artuklu Üniversitesi Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi


Prof Dr. Dureyt VEZİROĞLU 


Iğdır Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü/Iğdır

Görev, yetki ve sorumlulukları:



Prof.Dr. Elvan OCAK


Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Süt Teknolojisi Anabilim Dalı/VAN