Düzenleme Kurulu
Doç. Dr. Menekşe BULUT (Düzenleme Kurulu Başkanı)
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü /IĞDIR
Görev, yetki ve sorumlulukları:
o Etkinliğin teklif edilmesi,
o Etkinliğin koordine edilmesi,
o Katılımcı seçimi
o Etkinlik programını uygulama süreçlerinin belirlenmesi
o Bütçe konularının takibi,
o Yerel Düzenleme Kurulunun koordinasyonu,
o Etkinliğin sonuçlandırılması ve raporlanması.
Prof. Dr. Kenan Sinan Dayısoylu
Kurucu Dekan/Mardin Artuklu Üniversitesi Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi
Görev, yetki ve sorumlulukları:
o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.
Prof Dr. Dureyt VEZİROĞLU
Iğdır Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü/Iğdır
Görev, yetki ve sorumlulukları:
o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.
Prof.Dr. Elvan OCAK
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Süt Teknolojisi Anabilim Dalı/VAN
Dr. Öğretim Üyesi Yasemin ÇELEBİ
Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi /
Görev, yetki ve sorumlulukları:
o Yerel Düzenleme Kurulunun koordinasyonu
o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.
Dr. Öğretim Üyesi Melek ZOR
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ Ağrı
o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi
Dr. Öğr. Üyesi Hatice KAVUNCUOĞLU
Düzce Üniversitesi, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu/Düzce
Görev, yetki ve sorumlulukları:
o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.
o Etkinlik programını uygulama süreçlerinin belirlenmesi
o Yerel Düzenleme Kurulunun koordinasyonu
o Etkinliğin koordine edilmesi,
Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ÇAVUŞ
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Teknolojisi Programı/ Kayseri
Görev, yetki ve sorumlulukları:
o Katılımcı başvurularının değerlendirilmesi ve katılımcı seçimi.
Arş. Gör. Okan Oğuz
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ Ağrı
Bilim Kurulu
Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma
Iğdır Üniversitesi Rektörü
Prof. Dr. Kenan Sinan Dayısoylu
Kurucu Dekan/Mardin Artuklu Üniversitesi Kızıltepe Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi
Prof Dr. Dureyt VEZİROĞLU
Iğdır Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü/Iğdır
Görev, yetki ve sorumlulukları:
Prof.Dr. Elvan OCAK
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Süt Teknolojisi Anabilim Dalı/VAN